Boxershortsdag

Datum: 03/20/2015 Locatie: Nederland

Boxershortsdag
Nationale boxershortsdag is ieder jaar op 20 maart en valt samen met de start van de astrologische lente op het Noordelijk Halfrond. Het is het Nederlandse Boxershortsmerk Dann Hensums die officieel deze dag iedereen oproept om je favoriete ondergoed aan te trekken. Niet geheel toevallig is het op de startdag van de lente geprikt. Het is het moment dat de lentekribbels gaan opspelen.

De een ruimt zijn huis op, de ander gaat de ramen lappen. Weer iemand anders is druk bezig met de bloemetjes en bijtjes. Het is de perfecte timing om een grondig door de ondergoed lade heen te gaan en je boxers een tegen het licht houdt. Kan de boxershort nog wel of is hij nu echt versleten.

Uit onderzoeken blijkt dat 1 op de 5 mensen (ja ook vrouwen) ondergoed heeft waar gaten in zitten. Deze worden pas vervangen als het echt niet meer kan of worden geconfronteerd door anderen om eens wat nieuwe boxershorts te kopen. Eigenlijk best genant?!

Nationale Boxershortsdag?
Maar goed. Zoals gezegd heeft Dann Hensums 20 maart uitgeroepen dat Nationale Boxershortsdag. Niet allen je oude versleten. verwassen of gekropen boxers van de hand te doen. Niet in de zak van Max maar in de kliko. Juist durven weggooien. En hoe was het ook al weer? Je moet geen oude schoenen weggooien, voordat je nieuwe hebt?’ Dat is niet zo probleem tegenwoordig. Online boxershorts kopen doe je in een hand omdraai en binnen een paar uur heb je tegenwoordig nieuwe set liggen. De lege underwear la kan je gaan bijvullen met nieuwe verfrissende boxers.

Kortom, ieder jaar is deze datum een uitgelezen kans om je garderobe aan te vullen met je basis voordat je wordt aangesproken op je verwassen boxershorts Mooie kleuren, betere kwaliteit en want nieuws? Juist daar kan je toevallig dan ook terecht bij Dann Hensums Boxershorts.

Happy boxershortsdag!